Bento #1: Radish-carrot-salad with broccoli & Mame Gohan with teriyaki salmon


This bento was very fast in the preparation. Mame Gohan (rice with peas) and the teriyaki salmon still left over from dinner and the rest of the side dishes I've done quickly finish.

I cooked the broccoli in salted water for 3 minutes even so it is still firm to the bite. For the salad I've grated radish and carrots and finely seasoned with salt and pepper.

At the top: radish-carrot-salad, broccoli, cherry tomatoes, radish-carrot-flowers and a muffin.
At the bottom: Mame Gohan and teriyaki salmon.
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Dieses Bento ging recht schnell in der Zubereitung. Mame Gohan (Reis mit Erbsen) und der Teriyaki Lachs sind noch vom Abendessen übrig geblieben und die restlichen Beilagen habe ich dann noch schnell fertig gemacht.

Den Brokkoli habe ich in gesalzenem Wasser 3 Minuten gar gekocht so das er noch bissfest ist. Für den Salat habe ich Rettich und Möhren fein geraspelt und dann einfach nur mit etwas Salz und Pfeffer gewürzt. 

Oben: Rettich-Möhren-Salat, Brokkoli, Cocktailtomaten, Rettich-Möhren-Blumen und ein Muffin.
Unten: Reis mit Erbsen und Teryaki-Lachs.

Cooking Gallery  – (June 26, 2011 at 6:04 PM)  

This looks simple and pretty! I'd like to make more traditional-looking bento too, because I think they look more appetising than the cute ones :).

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